SMS Marketing – Ce este si cum functioneaza ?

You are currently viewing SMS Marketing – Ce este si cum functioneaza ?

Cum in ziua de azi este din ce in ce mai greu ca mesajul tau sa ajunga in fata clientilor, SMS marketing-ul face o revolutie. Firmele apreciaza open rate-ul de 98%, iar clientii ofertele primite.

Ce este SMS Marketing-ul ?

SMS marketing-ul este o practica de a trimite mesaje text promitionale in masa de catre un brand catre clientii care s-au abonat pentru a primii informatii despre anumite produse, servicii si oferte.

Cum functioneaza SMS Marketing-ul ?

SMS Marketing-ul functioneaza asemanator cu E-mail marketing-ul, clientii se aboneaza si isi dau acordul pentru a primi mesaje promotionale, firmele le trimit periodic mesaje cu oferte si noutati.

Poate avea o campanie de SMS Marketing succes ?

Campaniile de SMS marketing functioneaza excelent atata timp cat sunt executate in mod corect, in medie 98% din mesajele text sunt citite in primele 3 minute.

Pe platformele de social media poti sa ai cele mai grozave texte din lume, dar algoritmii acestora iti vor arata continutul numai unui mic procentaj dintre urmaritorii tai. Iar cu campanii de e-mail marketing mesajul tau poate ajunge in spam sau sa fie pur si simplu ignorat.

Bune practici pentru o campanie de succes

1. Obtine acceptul abonatilor (obligatoriu)
2. Ofera posibilitatea de a se dezabona cu usurinta
3. Nu abuza de aceasta practica

Lasă un răspuns